ANDER GRAFISCH WERK

ALLES WAT ERGENS MOOI OP MOET KOMEN

De lijst van wat ik als graficus voor je kan betekenen is bijna oneindig.

Hoe jouw informatie en je boodschappen visueel de wereld ingaan heeft grote invloed op de acties en reacties.

Amateuristisch in elkaar geknutselde items mogen geen plaats hebben in jouw onderneming. Tenminste niet als je serieus genomen wil worden.

HAARSCHERPE BESTANDEN

Afgelopen met wazige logo’s of tekeningen die je niet kan gebruiken voor drukwerk. Heb jij nog zo’n beeld waarvan geen optimaal bestand voorhanden is? Dat kan ik voor jou herwerken naar een vectorbestand; dit is flexibel en kan tot elk gewenst formaat vergroot worden zonder enig kwaliteitsverlies! Dan heb je voor eens en altijd een degelijke basis voor elke toepassing.

INFOGRAPHICS & GRAFIEKEN

Een infographic is bedoeld voor het overdragen van informatie, data en kennis. Dat hoeft niet saai te zijn. Dit kan voorgesteld worden in de vorm van een kaart, grafiek, diagram, instructieve tekening , … mogelijkheden te over voor een leuke illustratie. Bezorg me al je gegevens. Dan ga ik aan de slag met de lay-out!

E-BOOK

Wanneer je de inhoud voor je digitale boek met bloed, zweet en tranen hebt geschreven zou het zonde zijn om dit niet op de allerbeste manier uit te brengen. Ik kan jouw e-book prachtig vormgeven met een mooie coverhyperlinks, een overzichtelijke structuur en duidelijk leesbare tekst. Het is niet enkel de inhoud die moet aanspreken, het oog wil ook wat.

Ik ben erg benieuwd wat jij graag wil uitwerken om jouw business te boosten, te ondersteunen of te ontwikkelen. Ik hoor graag je plannen.
Dus vertel me over jouw project en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen.

Hero On Socks
Sokken met een boodschap
Sint-Job in ’t Goor

De Fertiliteitsmentor
Kinderwensconsulent
Ravels / Antwerpen

Tentoo
Payroll professionals
Zaventem