ANDER GRAFISCH WERK

ALLES WAT ERGENS MOOI OP MOET KOMEN

De lijst van wat ik als graficus voor je kan betekenen is bijna oneindig. De diversiteit van mijn job stimuleert mijn productiviteit en creativiteit, en ik leer nog elke dag bij. Nieuwe uitdagingen zijn unieke kansen om je expertise te vergroten.

WAT KAN IK NOG VOOR JOU BETEKENEN

Er zijn zoveel onderdelen in je communicatie die door de handen van een professional mogen gaan. Hoe jouw informatie en je boodschappen visueel de wereld ingaan heeft grote invloed op de acties en reacties.

Bij een belangrijke afspraak zorg je ook dat je haren gekamd zijn, je fris ruikt en je schoenen niet onder de modder zitten. Waarom zouden je communicatie items (zelfs de kleinste) niet diezelfde zorg mogen uitstralen?

Amateuristisch in elkaar geknutselde items mogen geen plaats hebben in jouw onderneming. Tenminste niet als je serieus genomen wil worden.

HAARSCHERPE BESTANDEN

Afgelopen met wazige logo’s of tekeningen die je niet kan gebruiken voor drukwerk. Heb jij nog zo’n beeld waarvan geen optimaal bestand voorhanden is? Dat kan ik voor jou herwerken naar een vectorbestand; dit is flexibel en kan tot elk gewenst formaat vergroot worden zonder enig kwaliteitsverlies! Dan heb je voor eens en altijd een degelijke basis voor elke toepassing.

E-BOOK

Wanneer je de inhoud voor je digitale boek met bloed, zweet en tranen hebt geschreven zou het zonde zijn om dit niet op de allerbeste manier uit te brengen. Ik kan jouw e-book prachtig vorm geven met een mooie cover, hyperlinks, een overzichtelijke structuur en duidelijk leesbare tekst. Het is niet enkel de inhoud die moet aanspreken, het oog wil ook wat.

POWERPOINT PRESENTATIES

Succesvol je informatie overbrengen begint bij de opmaak van een goede PowerPoint. Zo’n presentatie fatsoenlijk in elkaar steken, passend binnen je huisstijlkost tijd en energie. Maak je daarover geen zorgen en focus op het overbrengen van je informatie. Lever mij de inhoud en ik zorg ervoor dat alles perfect vorm krijgt binnen een duidelijke structuur.

INFOGRAPHICS & GRAFIEKEN

Een infographic is bedoeld voor het overdragen van informatie, data en kennis. Dat hoeft niet saai te zijn. Dit kan voorgesteld worden in de vorm van een kaart, grafiek, diagram, instructieve tekening , … mogelijkheden te over voor een leuke illustratie. Bezorg me al je gegevens. Dan ga ik aan de slag met de lay-out!

SOCIAL MEDIA AFBEELDINGEN

Bestanden voor social media moeten voldoen aan bepaalde specificaties. Of dit nu tekst is, een foto, illustratie of combinatie van meerdere elementen, de regel is; het moet passen in elke weergave, op je desktop én je smartphone én tablet. Ik maak posts en omslagfoto’s voor je bedrijfspagina die scherp zijn, passen binnen je huisstijl, je boodschap duidelijk overbrengen én de juiste pixelverhoudingen hebben

“ALLES WAT ERGENS MOOI OP MOET KOMEN”

Daarvoor kan je bij mij terecht.

Ik ben erg benieuwd wat jij graag wil uitwerken om jouw business te boosten, te ondersteunen of te ontwikkelen. Ik hoor graag je plannen.
Dus vertel me over jouw project en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen

Hero On Socks
Sokken met een boodschap
Sint-Job in ’t Goor

De Fertiliteitsmentor
Kinderwensconsulent
Ravels / Antwerpen

Tentoo
Payroll professionals
Zaventem