DRUKWERK

WEK JE BOODSCHAP TOT LEVEN

Een unieke folder, catalogus of magazine nodig? Ik breng afbeeldingen, kleuren en lettertypes samen in trefzekere communicatie. Op die manier transformeer ik je boodschap tot een aantrekkelijke verleider voor je doelgroep.

NIET ALLE INFORMATIE KOMT ALTIJD EN OVERAL OP EEN BEELDSCHERM TERECHT

In een online wereld wordt drukwerk te vaak onderschat. Een vergissing! Het bezit nog steeds héél veel overtuigingskracht en draagt positief bij aan de herkenning van je merk. Het potentieel van je onderneming onderstreep je met het naar buiten brengen van je boodschap op een aantrekkelijke en overtuigende manier in schitterend drukwerk.

Een mooi gedrukte uitnodiging vinden in mijn brievenbus spreekt mij nog altijd meer aan, en voelt vooral persoonlijker aan dan een bestandje in mijn mailbox.

DRUKWERK IS TASTBAAR

Met drukwerk heb je iets in handen. Het biedt nog steeds een verhoogde leesbaarheid ten opzichte van de online varianten. Het kan overal mee naartoe genomen en gelezen worden. Internetverbinding is niet nodig. Budgeten verschuiven steeds meer naar online promotie, hierdoor wordt drukwerk een uitzonderlijke kans om je te onderscheiden van de concurrentie. Zeker wanneer je kiest voor een speciale afwerking, papiersoort of druktechniek om je boodschap dat extraatje te geven, waardoor de goede indruk over jouw product bevestigt wordt.

Niet elke doelgroep heeft een goede online aanwezigheid. Misschien ongelooflijk, maar niet iedereen heeft een smartphone of zit voor het werk achter de computer. Natuurlijk zijn veel mensen wel bereikbaar via social media kanalen, maar als die jou niet volgen of moeilijk te bereiken zijn via online adverteren, dan is drukwerk een veel eenvoudiger en voordeliger medium om in te zetten.

 

ALLE SOORTEN EN MATEN

Wenskaarten, dibondborden, magazines, folders, productcatalogi, stickers, etiketten, presentatiemapjes, …
Oneindig veel mogelijkheden in oneindig veel uitvoeringen zijn mogelijk.

Volgens studies openen consumenten 70 tot 80 procent van hun post, ook reclamefolders worden nog altijd aandachtig bekeken. Iedereen met een fysieke brievenbus kan het persoonlijk constateren: als je aandacht wilt, is ouderwetse post zo slecht nog niet.

Hero On Socks
Sokken met een boodschap
Sint-Job in ’t Goor

De Fertiliteitsmentor
Kinderwensconsulent
Ravels / Antwerpen

The Belgian Chocolate Experience
Chocolade belevingsmuseum
Antwerpen