Grafische vormgeving van jouw visuele communicatie

Stap jij een vergadering binnen in een maatpak of jeans? Heb je een stevige handdruk of klamme handjes? Drink jij straffe koffie of kamillethee? Onbewust gaan we altijd af op een eerste indruk. Meningen worden razendsnel gevormd.
Sterke ondernemingen weten dat. Ze beheersen hun imago tot in de puntjes.

Ontdek hier hoe jij je ook visueel kunt wapenen. Want je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken.

Opmaak digitale en gedrukte publicaties

Met een gedrukte of digitale brochure, e-book, catalogus of magazine vergroot je de verspreiding van jouw merk. Jij deelt je kennis of je aanbod en je klant krijgt een gezellig bladermoment. Win-win!

meer info over digitale en gedrukte publicaties

Ontwerp logo & huisstijl

Kleuren, beelden, symboliek en lettertypes zijn bepalend voor het overtuigen van jouw klant. De juiste huisstijl bepaalt hoe jij je gaat onderscheiden van de rest.

meer info over logo & huisstijl

Werkwijze

Horen, zien en praten

Elk goed ontwerp wordt voorafgegaan door een goed gesprek. Ik wil alles weten over jou en jouw bedrijf. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan zullen er prachtige dingen gebeuren.

Goede afspraken

Een heldere communicatie is essentieel voor vlot en overzichtelijk samenwerken. Daarom werk ik altijd met een gedetailleerde offerte en duidelijke afspraken. Zo komt er niemand voor verrassingen te staan.

Denken en creëren

Ik ga aan de slag voor jou. Jij ontvangt je bestanden volgens afspraak en binnen de afgesproken deadlines – zonder toegeving op kwaliteit. Ik slaap pas op beide oren als ik jou kan geven wat je verwacht…

Betrokken blijven

Ik zit niet tegenover jou als leverancier maar als partner. De flexibele bondgenoot die betrokken is bij de toekomst en het succes van jouw onderneming. Je kunt altijd bij mij terecht voor ondersteuning.

Hilde Vinckx is zeer sterk in haar vak, grafische vormgeving. Maar ze heeft nog meer sterktes: ze kan meedenken, begrijpt snel wat je bedoelt en waar je naartoe wil en kan dit vertalen naar mooie ontwerpen. Ze is helder in haar communicatie, makkelijk om afspraken mee te maken, reageert snel, is klantvriendelijk en ze houdt zich aan haar beloftes. Kortom, Hilde is een echte professional en een plezier om mee samen te werken.

• Fabienne Renders - Talentmakers

Boek je verkennend gesprek

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wil je me eerst even kort leren kennen?

Dat kan tijdens een verkennend gesprek. We maken een half uurtje vrij om elkaar te leren kennen.

Laden...

We gaan de eerste ontwerpen van je nieuwe logo bespreken.

Om samen mijn ontwerpen voor jouw logo te bekijken en te bespreken plannen we een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen. Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou hiervoor dus zeker een uur vrij.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...

We gaan samen jouw project overlopen

Dit doen we via een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen.

Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou dus zeker een half uur vrij hiervoor.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...