Een tevreden klant is de beste referentie

“Good design doesn’t cost, but it pays.”

– Richard Driehaus

Universiteit Antwerpen
KU Leuven
Vlaanderen
De Bestuurder
Chocolate Nation
Selectair
TUI
Vlaamse Journalisten Vereniging
Archi-Europe Group
Atelier Co-pains
Toyo Tires

Met haar uiterst verzorgde en creatieve vormgeving geeft Hilde Vinckx alle communicatie van onze vereniging een nieuwe uitstraling. Zij verzorgt ook de lay-out van ons VJV-jaarboek en slaagt er telkens in om het verrassend fris en uitnodigend te maken. Hilde is ook enorm soepel in de samenwerking en begrijpt meteen wat je bedoelt, zij voelt aan waarheen je wil gaan. En brengt dat op een weergaloze manier tot uitvoer.
Ben je op zoek naar een vormgeefster die je echt een niveau hoger tilt, dan ben je bij Hilde aan het juiste adres.

– Hilde Van Gool – Vlaamse Journalisten Vereniging

Hilde heeft een uitzonderlijke grafische expertise en heeft opmerkelijke bijdragen geleverd binnen onze opmaakafdeling. Als creatieve kracht achter de opmaak van onze regionale magazines en kranten, heeft Hilde telkens weer laten zien dat ze niet alleen artistiek getalenteerd is, maar ook in staat is om met strakke deadlines om te gaan zonder concessies te doen aan kwaliteit en creativiteit. Wat Hilde onderscheidt, is haar vermogen om onder druk te presteren en haar uitgebreide druktechnische kennis. Gedurende haar tijd bij lmpulsMedia heeft ze bewezen dat ze niet alleen deadlines kan halen, maar dat ze dat doet met behoud van hoge normen op het gebied van creativiteit en oog voor detail. Naast haar professionele vaardigheden is Hilde een plezier om mee samen te werken.

– Filip Stoffels – ImpulsMedia – Hoogstraten

Hartelijk dank voor de opmaak van ons architectuurmagazine Archi-News. We zijn uitermate tevreden met jouw getalenteerde vormgeving. Dankzij jou is onze Archi-News publicatie naar een hoger niveau getild.

– Jacques Allard – Archi News – Europe

Hilde Vinckx is zeer sterk in haar vak, grafische vormgeving. Maar ze heeft nog meer sterktes: ze kan meedenken, begrijpt snel wat je bedoelt en waar je naartoe wil en kan dit vertalen naar mooie ontwerpen. Ze is helder in haar communicatie, makkelijk om afspraken mee te maken, reageert snel, is klantvriendelijk en ze houdt zich aan haar beloftes. Kortom, Hilde is een echte professional en een plezier om mee samen te werken.

– Fabienne Renders – Talentmakers – Keerbergen

Tijdens een van de weinige keren dat wij internet gebruikten om te zoeken naar iemand die grafisch werk (brochures en boeken) maakt, leerden wij Hilde Vinckx kennen. Zonder ze gezien te hebben (contact via mail) zaten we op de goede golflengte; Hilde wist meteen waar we naartoe wilden en maakte proeven die zelfs amper aangepast dienden te worden. Ze werkt zeer snel en goed en de vormgeving was hoe we het voor ogen hadden. We zijn zeker van plan om al onze volgende opdrachten door haar te laten uitvoeren.

– Martine & Yves – My Nature – Deurne

Heel goede uitwerking. Mooi resultaat. Een aanrader!!! Levert top werk en snelle perfecte service!!!

– Jo Adriaenssens & Guy Schrauwen – AJ Desserts – Merksplas

Dankbaar dat ik grafisch ontwerpster Hilde heb leren kennen. Hilde maakte maakte in een mum van tijd een mooie uitvoering van de eerste Eetwijzers receptenbundel. Heel erg blij ben ik met haar grafisch werk als ondersteuning van mijn werk ! Ze vertaalt perfect de ideeën die ik in mijn hoofd heb met veel oog voor detail. Ik ben grote fan! Samenwerken met Hilde is echt super: constructief, meedenkend, snelle feedback, efficiënt en to-the-point. Van harte aan te raden!

– Christine Franck – Eetwijzers – Ranst

Vooral het enthousiasme en de geëngageerdheid van Hildes praken mij onmiddellijk aan. Als coach begeleid ik vrouwen met een nog onvervulde moederschapswens. Dat is zeker geen evident thema (ook grafisch niet), maar na mijn eerste contacten met Hilde wist ik dat ze genoeg inlevingsvermogen zou hebben om dat tot een goed einde te brengen. Hilde heeft intussen meerdere grafische opdrachten voor mij uitgevoerd, waaronder het ontwerp van meerdere e-books. Ze nam daarbij ruim de tijd voor een gesprek en luisterde heel nauw naar mijn visie en mijn wensen. Ze vertaalde dat  heel consequent in het ontwerp. De stijl was er meteen ‘boenk op’. Helemaal zoals ik het graag wilde. Hilde werkt alles snel, maar degelijk, en efficiënt uit.  Ze gaat met veel enthousiasme aan de slag. Feedback en (kleine) aanpassingen o.b.v. het eerste ontwerp verliepen vervolgens heel vlotjes. Ik heb geen seconde stress moeten hebben over het niet halen van een deadline, dat soort betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk als klant.
Het resultaat mag er zijn. Mijn e-books getuigen van een mooi evenwicht tussen enerzijds de ernst en gevoeligheid van het thema onvervulde moederschapswens en  anderzijds toch een hippe, speelse twist. Ik ben heel fier op mijn e-books. Ze worden vlotjes gedownload en ik heb er al veel positieve reacties over gehad. Dat laatste heeft zeker ook deels met de ‘verpakking’ te maken.
Ik kan Hilde alleen maar aanraden om je publicatie te ontwerpen. Het is duidelijk helemaal haar ding, dat straalt ze uit en dat merk je aan het resultaat.

– Viki Peeters – Fertiliteitscoach – Antwerpen

Vooral de snelheid waarmee Hilde verschillende mooie ideeën naar voor brengt is uitmuntend. Na wat overleg, met hier en daar een beetje knip- en plakwerk, kwam er een ideaal resultaat tevoorschijn waar ik al veel complimenten over ontvangen heb. Een snelle, professionele en zeker geen dure samenwerking maken dat ik zeer tevreden ben over het resultaat. Absoluut aan te raden!

– Gert Van Meel – GVM Logistics – Meer

Je hebt van die mensen die heel creatief zijn, en anderen die hypergeorganiseerd zijn. Hilde is één van die zeldzame mensen die beiden is. Ze goochelt met kleur en compositie alsof het niets is, en weet feilloos de sfeer van je bedrijf te vertalen in het juiste beeld en lettertype. Bovendien mist ze nooit een deadline, en zijn de technische specificaties altijd tot in de puntjes opgevolgd. Een echte professional. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.

– Kathy Salden – Selectair – België

Wij werken al jaren voor verschillende opdrachten samen met Hilde. Steeds slaagt ze er in nieuwe en overtuigende creatie’s uit haar hoed te toveren. Ook haar professionaliteit, korte opvolging, duidelijke communicatie en eerlijkheid (ze is geen ja-knikker maar komt met gerichte argumenten) overtuigen ons steeds om met Hilde samen te werken.

– Etienne Roos – Ambaro – Lichtaart

Hilde weet als geen ander hoe ze de vertaalslag moet maken van een idee tot een volledig doordacht ontwerp. Ikzelf heb een duidelijke visie wat ik met mijn onderneming wil bereiken, ben vrij kritisch en niet rap content, maar Hilde wist deze visie feilloos om te zetten naar een knap ontwerp zonder al teveel wijzigingen en aanpassingen aan de eerste draft. Ik hou haar dan ook warm aanbevolen aan alle ondernemers die op zoek zijn naar een vormgever die hun visie op de juiste manier reflecteert.

– Martin Gijseling – Shape Aereal Projects – Beerse

Vertel gerust aan iedereen wat wij samen gepresteerd hebben.
Dat kan via Facebook, via Google reviews of door me een mail te sturen.

Hartelijk dank alvast!

Boek je verkennend gesprek

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wil je me eerst even kort leren kennen?

Dat kan tijdens een verkennend gesprek. We maken een half uurtje vrij om elkaar te leren kennen.

Laden...

We gaan de eerste ontwerpen van je nieuwe logo bespreken.

Om samen mijn ontwerpen voor jouw logo te bekijken en te bespreken plannen we een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen. Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou hiervoor dus zeker een uur vrij.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...

We gaan samen jouw project overlopen

Dit doen we via een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen.

Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou dus zeker een half uur vrij hiervoor.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...