Portfolio grafische vormgeving

Op zoek naar iets specifiek?

Ontdek hier de ontwerpen voor Logo’s, Publicaties, Websites en veel meer!

Dit was een kleine selectie realisaties

Wat jij voor ogen hebt, zal je hier niet terugvinden. Want waarom zou je gaan voor iets dat een ander ook heeft?
Jouw onderneming is uniek dus kiezen we voor een uitwerking op maat. Om de wereld te laten zien dat jij de oplossing bent.

Interesse in een grafisch ontwerp dat past bij jouw project?

Door aanraden van, ben ik bij Hilde terecht gekomen en ik had mij niet beter kunnen wensen. Een logo ontwerpen voor iemand die eigenlijk niet goed weet wat ze wil is één van de moeilijkste dingen die je als grafisch ontwerper kan tegen komen. Maar voor Hilde niet! Zij nam de tijd om te luisteren naar mijn ideeën en wat ik voor ogen had. Ze werkte enkele voorbeelden uit en zo zijn we tot één mooi geheel gekomen waar ik enorm trots op ben! Mijn website, visitekaartjes en marketingmateriaal zien er nu echt professioneel uit, maar passen daarbij vooral ook nog eens erg goed bij mijn zaak en de persoon wie ikzelf ben. Dankjewel Hilde!

• Nele van Rompay - Diëtiste Nele van Rompay