Portfolio grafische vormgeving

Op zoek naar iets specifiek?

Ontdek hier de ontwerpen voor publicaties en logo’s!

Wat jij voor ogen hebt zal je hier niet terugvinden

Want waarom zou je gaan voor iets dat een ander ook heeft?
Jouw bedrijf is uniek dus kiezen we voor een uitwerking op maat. Om de wereld te laten zien dat jij de oplossing bent.

Door aanraden van, ben ik bij Hilde terecht gekomen en ik had mij niet beter kunnen wensen. Een logo ontwerpen voor iemand die eigenlijk niet goed weet wat ze wil is één van de moeilijkste dingen die je als grafisch ontwerper kan tegen komen. Maar voor Hilde niet! Zij nam de tijd om te luisteren naar mijn ideeën en wat ik voor ogen had. Ze werkte enkele voorbeelden uit en zo zijn we tot één mooi geheel gekomen waar ik enorm trots op ben! Mijn website, visitekaartjes en marketingmateriaal zien er nu echt professioneel uit, maar passen daarbij vooral ook nog eens erg goed bij mijn zaak en de persoon wie ikzelf ben. Dankjewel Hilde!

• Nele van Rompay - Diëtiste Nele van Rompay

Boek je verkennend gesprek

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wil je me eerst even kort leren kennen?

Dat kan tijdens een verkennend gesprek. We maken een half uurtje vrij om elkaar te leren kennen.

Laden...

We gaan de eerste ontwerpen van je nieuwe logo bespreken.

Om samen mijn ontwerpen voor jouw logo te bekijken en te bespreken plannen we een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen. Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou hiervoor dus zeker een uur vrij.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...

We gaan samen jouw project overlopen

Dit doen we via een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen.

Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou dus zeker een half uur vrij hiervoor.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...