Missie & visie

Mijn visie

Ik geloof in de passie en bevlogenheid van jou als ondernemer. Interesse, inlevingsvermogen en bakken ervaring zijn succesfactoren voor het vormgeven van jouw identiteit en visuele communicatie. Ik zit niet tegenover jou als leverancier maar als partner. Ik ben de flexibele bondgenoot die betrokken is bij de toekomst en het succes van jouw zaak!

Mijn missie

Mijn focus ligt op de identiteit en het DNA van jouw bedrijf of service. Met een persoonlijke maar no-nonsense-aanpak ga ik op zoek naar waar jouw bedrijf voor staat en hoe je dat overtuigend visueel naar de buitenwereld communiceert.
Voor jouw merk wil ik het hoogst haalbare creëren. In jouw wereld mag amateurisme geen plaats hebben.

Perfecte match? Dan vormen wij een succesvol team!

Mijn werk

De daad bij het woord.
Neem een kijkje in mijn portfolio of
lees de feedback van mijn klanten.

Nu wil ik jouw verhaal horen

Creatief, efficiënt en correct. Zo zou dienstverlening moeten zijn. Dit vind je bij deze creatieve goochelaar!

• Gui Boven - Adviesbureau Gui Boven GCV - Brasschaat

Boek je verkennend gesprek

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wil je me eerst even kort leren kennen?

Dat kan tijdens een verkennend gesprek. We maken een half uurtje vrij om elkaar te leren kennen.

Laden...

We gaan de eerste ontwerpen van je nieuwe logo bespreken.

Om samen mijn ontwerpen voor jouw logo te bekijken en te bespreken plannen we een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen. Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou hiervoor dus zeker een uur vrij.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...

We gaan samen jouw project overlopen

Dit doen we via een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen.

Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou dus zeker een half uur vrij hiervoor.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...