EEN TEVREDEN KLANT IS DE BESTE AANBEVELING

Op zoek naar meningen van anderen vooraleer een beslissing te nemen?
Laat je overtuigen door de aanbevelingen hieronder.
Het is hartverwarmend wat klanten over mij vertellen.

EN ER IS ZOVEEL MEER

Op mijn Facebook-pagina laat ik niet enkel mijn werk zien. Ik maak je deelgenoot van mijn leven als graficus en geef regelmatig handige tips!

Een logo ontwerpen voor een ondernemer is één van de moeilijkste dingen ter wereld. Je moet je klant begrijpen, en zijn of haar persoonlijkheid weten te vangen in één enkel beeld. De juiste eerste indruk opwekken met kleuren, vormen en lettertypes? Ik zou het niet kunnen. En dat hoeft gelukkig ook niet. Want ik heb Hilde. Een jaar na de oprichting van mijn zaak ben ik nog altijd even tevreden over het logo dat ze voor mij ontwierp. Hilde is een straffe dame én een plezier om mee samen te werken.

Kathy Salden - Claro Communications

Veel creativiteit, professionaliteit en ondersteuning. En veel geduld voor echte beginners zoals ik.
En de resultaten… prachtig in hun perfectie.
Werken met Hilde is puur plezier!

Ilona Skopek - BLINK Schoonmaakbedrijf

Voor snelle service en begrip. Dtp nodig? Hilde bellen, en je bent van alle miserie af👌

Daniella Steenvoorden - Van Ammers / More than Gifts & Gadgets

Door aanraden van, ben ik bij Hilde terecht gekomen en ik had mij niet beter kunnen wensen. Prachtige creaties op maat, fijne communicatie en uiterste professionaliteit. Helemaal top! Dus mocht je nog twijfelen, niet doen en gewoon voor Vinckx kiezen, je zult er geen spijt van hebben.

Anna Selina De Jong - Zentosa

Hilde weet altijd perfect grafisch te vertalen wat ik voor ogen heb. Ze levert maatwerk op basis van mijn verhaal en richtlijnen. Ze speelt kort op de bal en levert snelle service!

Viki Peeters - De Fertiliteitsmentor

Dankbaar dat ik grafisch ontwerpster Hilde heb leren kennen. Hilde maakte in de zomer een passend logo en maakte in een mum van tijd een mooie cover voor de eerste Eetwijzers receptenbundel. Heel erg blij ben ik met haar grafisch werk als ondersteuning van mijn werk ! Ze vertaalt perfect de ideeën die ik in mijn hoofd heb met veel oog voor detail. Ik ben grote fan!
Samenwerken met Hilde is echt super: constructief, meedenkend, snelle feedback, efficiënt en to-the-point. Van harte aan te raden!

Christine Franck - EetWijzers

Met trots kunnen wij ons nieuwe logo met nieuwe slogan presenteren waar wij erg blij mee zijn!
Hilde Vinckx van heeft dit voor ons verzorgd.
Topmadam, topservice! Een echte aanrader om met haar te werken als er een creatief proces doorlopen moet worden.

Inge Taeymans - DiaWareness VZW
De website-ontwerpen die Hilde voor mijn klanten maakt zijn steeds modern en verfrissend. Ze houdt er rekening mee dat bepaalde elementen meer moeten opvallen en zorgt dan weer voor zachtheid waar nodig.  De icoontjes die ze voor de websites ontwerpt, sluiten altijd naadloos aan op de huisstijl van de klant.  De afbeeldingen die ze selecteert zijn altijd mooi van stijl en zorgen ervoor dat het geheel echt af is. Een topvrouw om mee samen te werken en een aanzienlijke meerwaarde voor mijn klanten!
Ook een logo laten ontwerpen bij Hilde is een echte meerwaarde voor je bedrijf. Niet alleen krijg je een waaier aan ontwerpen, ze begeleidt je ook in de keuze!  Ze geeft aan wat de sterke punten zijn van elk ontwerp, maar durft ook eerlijk zijn wanneer je een voorstel doet dat echt niet goed is. Dankzij die gefundeerde feedback kies je zowiezo het beste logo!
An Wens - Webdesign An Wens te Emblem

Creatief, efficiënt en correct. Zo zou dienstverlening moeten zijn.
Dit vind je bij deze creatieve goochelaar!

Gui Boven - Adviesbureau Gui Boven GCV

Ze heeft een mooi origineel logo voor ons restaurant ontworpen. Ze begreep direct onze visie en ons idee erachter. Echt topwerk!

Vanessa Huybrechts - Restaurant Kris

Hilde kan zich heel goed afstellen op de wensen van haar klanten. Altijd vriendelijk en warm onthaald gevoeld. Als volledig groentje in de wereld van ondernemerschap voelde ik me gehoord.
We ontwierpen samen en fijne huisstijl en logo voor Natuurlijk Julie. Ook visitekaartjes en folder liet ik graag door Hilde ontwerpen. Dank je wel Hilde! Ik raad je aan wanneer ik kan

Julie Cieters - Natuurlijk Julie te Asse

Je hebt van die mensen die heel creatief zijn, en anderen die hypergeorganiseerd zijn.

Hilde is één van die zeldzame mensen die beiden is. Ze goochelt met kleur en compositie alsof het niets is, en weet feilloos de sfeer van je bedrijf te vertalen in het juiste beeld en lettertype.

Bovendien mist ze nooit een deadline, en zijn de technische specificaties altijd tot in de puntjes opgevolgd. Een echte professional.

Ik zou haar aan iedereen aanbevelen. Op voorwaarde dat ze nog tijd voor mij overhoudt, natuurlijk!

Kathy Salden - Marketing Coördinator Selectair - België

Hilde heeft voor Toyo Tire Benelux B.V. inmiddels al meerdere ontwerpen gemaakt, van diverse logo’s, tot het vergroten van onze herkenbaarheid op straat door middel van een posterontwerp in bushokjes.
Haar kijk en meedenken in de ontwerpen zorgt altijd voor een nieuwe inspiratie bij ons en een prachtig ontwerp.

Jimmy de Tree - Toyo Tire Benelux B.V.

De samenwerking was uitermate super! Ze begreep perfect wat ik wilde. Ze werkte enkele voorbeelden uit en zo zijn we tot één mooi geheel gekomen. Ik ben heel tevreden met het resultaat en heb haar adres al aan verschillende collega s doorgegeven. Zeker een aanrader!

Carine Vermeiren - Body Flow te Temse

Hilde was heel meedenkend en haar ideeën waren bijzonder inspirerend. Wat ze heeft geleverd is echt puik werk waar ik veel plezier van ga hebben!

Els Peleman - EP Vertalingen te Herentals

Wij werken al een aantal jaren voor verschillende opdrachten samen met Hilde. Steeds slaagt ze er in nieuwe en overtuigende creatie’s uit haar hoed te toveren. Ook haar professionaliteit, korte opvolging, duidelijke communicatie en eerlijkheid overtuigen ons steeds om met Hilde samen te werken.

Etienne Roos - Ambaro nv te Lichtaart

Hilde weet als geen ander hoe ze de vertaalslag moet maken van een idee tot een volledig doordacht ontwerp. Ikzelf heb een duidelijke visie wat ik met mijn onderneming “Shape aerial projects” wil bereiken, ben vrij kritisch en niet rap content, maar Hilde wist deze visie feilloos om te zetten naar een knap logo ontwerp zonder al teveel wijzigingen en aanpassingen aan de eerste draft ontwerpen. Ik hou haar dan ook warm aanbevolen aan alle ondernemers die op zoek zijn naar een logo dat hun visie op de juiste manier reflecteert.

Martin Gijselings - Shape Aerial Projects te Beerse

1 woord: AANRADER!! Een vrouw met een ongelofelijke passie voor hetgene waar ze mee bezig is, begaan met haar klanten en hun zaak! Dankjewel voor de supergoede zorgen!

Ann van Rooy - Rebel’s Closet te Kasterlee

We hebben Hilde zowel zakelijk als voor onze Volleybal vereniging mogen inzetten voor verschillende soorten designwerk. Ik moet zeggen dat ze dat telkens uitstekend heeft gedaan.
Als “opdrachtgever” verwacht je dat een designer meedenkt en van een ruw idee en een paar losse flodders een mooi ontwerp kan maken. Dat kan ze als geen ander. Steeds weer verrast over haar creativiteit en inlevingsvermogen.  Hetgeen ze oplevert gaat ook razendsnel. Binnen no-time heeft ze een aantal eerste concepten om uit te kiezen. Prettig werken op deze manier. Het zal zeker niet de laatste opdracht zijn die we met haar uitwerken. Absoluut een aanrader!

Ivo Van Ham - Bronqo.com Eindhoven NL - BVMV Noorderkempen

Hilde neemt haar tijd om goed naar haar klanten te luisteren. Ze doet voorstellen, neemt initiatief en goed tot een uitstekend resultaat! Wij waren moeilijke klanten, hadden verschillende meningen en toch heeft Hilde het klaargekregen dat we een fantastisch logo hebben. Ook geeft ze tips naar drukwerk (en drukker), wij zijn heel content.

Lu En Els Adriaensen-Wynants - Adriaensen-Wynants te Merksplas

Wij hebben een fijne en vlotte samenwerking achter de rug met Vinckx grafische vormgeving. Hilde luisterde naar onze wensen, bracht meerdere voorstellen met oog voor detail en een fantastisch resultaat! Bedankt Hilde!

Kurt Van Oerle - Van Oerle Interieur te Merksplas

Tijdens een van de weinige keren dat wij internet gebruikten om te zoeken naar iemand die grafisch werk (brochures en boeken) maakt, leerden wij Hilde Vinckx kennen. Zonder ze gezien te hebben (contact via mail) zaten we op de goede golflengte; Hilde wist meteen waar we naartoe wilden en maakte proeven die zelfs amper aangepast dienden te worden. Ze werkt zeer snel en goed en de vormgeving was hoe we het voor ogen hadden. We zijn zeker van plan om al onze volgende opdrachten door haar te laten uitvoeren.

Martine & Yves - My Nature te Deurne

Sinds jaren ontwerpt Hilde voor ons de advertenties van onze zaak voor onze reclamevoering, bedrijfsfolder, e-book, naamkaartjes,…
Wanneer ik Hilde contacteer heeft ze binnen de kortste keren iets ontwikkeld. Met een goede communicatie begrijpt Hilde onmiddellijk waar je naar toe wil. Hilde denkt mee en geeft je waardevolle tips. Ze heeft van onze  bedrijfsfolder over 30 jaar fietsen Peeraer een professioneel boekwerk gemaakt. Ik raad Hilde zeker aan als je met een creatief probleem zit op het vlak van publiciteit en marketing.

Geert Peeraer & Judith Gers - Fietsen Peeraer te Merksplas

Vooral de snelheid waarmee Hilde verschillende mooie ideeën naar voor brengt is uitmuntend. Na wat overleg, met hier en daar een beetje knip- en plakwerk, kwam er een ideaal logo tevoorschijn waar ik al veel complimenten over ontvangen heb. Een snelle, professionele en zeker geen dure samenwerking maken dat ik zeer tevreden ben over het resultaat.
Absoluut aan te raden!

Gert van Meel - GVM Logistics te Meer

Als zaakvoerster van drie ondernemingen kan ik altijd rekenen op de creatieve, snelle en professionele inbreng van Hilde. Ze maakt altijd heel leuke ontwerpen.
Van logo’s, naamkaartjes, flyers en cadeaubonnen tot een beachflag. Helemaal in je eigen huisstijl. Ik ga steeds terug bij haar als ik iets nieuws wil!

Nicole Van Beek - Iduna Gezond Genieten, Massage voor iedereen en Bachbloesemcoach te Lokeren

Zeer tevreden van Hilde haar werk! Ze staat open voor overleg om een ontwerp af te leveren volgens de verwachtingen van de klant. Absoluut een fijne samenwerking op deze manier. We contacteren haar in de toekomst zeker terug voor nieuwe opdrachten.

Jef Verheyen & Sofie Van Otten - Econstruct Verheyen bvba te Merksplas

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

WAT KOST DAT?

Ik vermeld geen prijzen op mijn website.
Toch wil ik graag open en eerlijk zaken doen.

Ik verkoop geen kant en klare producten, maar lever diensten op maat. Gericht op jouw wensen en doelstellingen.
Jouw opdracht is een uniek project met eigen specificaties.

Laten we als voorbeeld een flyer nemen.
Een flyer is toch gewoon een flyer? Nee. Het is niet omdat een flyer een éénzijdig bedrukt vel papier is dat de prijs voor ontwerp van alle flyers hetzelfde is.
Wil je foto’s op de flyer? Lever jij die aan? Moet ik die dan nog bewerken of niet? Moet ik zelf voor jou (rechtenvrije) foto’s zoeken?
Hetzelfde met illustraties, infographics, pictogrammen etc… Worden die mij aangeleverd in de juiste bestandsvorm? Nee? Moet ik ze zelf voor jou nieuwe ontwerpen? Of kan je me ze wel aanleveren, maar in een bestand dat niet ok is voor drukwerk? Dan moet ik ze gaan hertekenen vogens de juiste technische specificaties.
Teksten, krijg ik die geleverd in een bestand waaruit ik kan kopieren, of moet ik bv de tekst overtypen van een scan?

Niet iedereen kan altijd alles in het juiste bestand aanleveren zodat ik ermee aan de slag kan gaan. Soms komt er best wat werk bij kijken. Werk dat tijd kost.
Soms is het heel simpel, komt alles juist bij mij terecht en is het slechts een kwestie van layout. Dat kan heel vlot én heel snel gaan.

Door in een gesprek de juiste vragen te stellen, wordt duidelijk wat het precies is dat jij voor ogen hebt.
Daarop baseer ik mijn offerte. Dit kan een projectprijs zijn, of uurtarief, al naargelang de complexiteit en mogelijke duur van een opdracht. Dat bespreken we samen.
Zo krijg je een correcte prijs op maat van je vraag!

Bel mij voor een vrijblijvende prijsopgave, ik help je graag.
... See MoreSee Less

WAT KOST DAT?

Ik vermeld geen prijzen op mijn website.
Toch wil ik graag open en eerlijk zaken doen. 

Ik verkoop geen kant en klare producten, maar lever diensten op maat. Gericht op jouw wensen en doelstellingen.
Jouw opdracht is een uniek project met eigen specificaties.

Laten we als voorbeeld een flyer nemen.
Een flyer is toch gewoon een flyer? Nee. Het is niet omdat een flyer een éénzijdig bedrukt vel papier is dat de prijs voor ontwerp van alle flyers hetzelfde is.
Wil je foto’s op de flyer? Lever jij die aan? Moet ik die dan nog bewerken of niet? Moet ik zelf voor jou (rechtenvrije) foto’s zoeken?
Hetzelfde met illustraties, infographics, pictogrammen etc… Worden die mij aangeleverd in de juiste bestandsvorm? Nee? Moet ik ze zelf voor jou nieuwe ontwerpen? Of kan je me ze wel aanleveren, maar in een bestand dat niet ok is voor drukwerk? Dan moet ik ze gaan hertekenen vogens de juiste technische specificaties.
Teksten, krijg ik die geleverd in een bestand waaruit ik kan kopieren, of moet ik bv de tekst overtypen van een scan?

Niet iedereen kan altijd alles in het juiste bestand aanleveren zodat ik ermee aan de slag kan gaan. Soms komt er best wat werk bij kijken. Werk dat tijd kost. 
Soms is het heel simpel, komt alles juist bij mij terecht en is het slechts een kwestie van layout. Dat kan heel vlot én heel snel gaan.

Door in een gesprek de juiste vragen te stellen, wordt duidelijk wat het precies is dat jij voor ogen hebt.
Daarop baseer ik mijn offerte. Dit kan een projectprijs zijn, of uurtarief, al naargelang de complexiteit en mogelijke duur van een opdracht. Dat bespreken we samen.
Zo krijg je een correcte prijs op maat van je vraag!

Bel mij voor een vrijblijvende prijsopgave, ik help je graag.

Nog niet gaan kijken naar de Ready-Made Logo’s?
Ik geef je graag een idee van wat je er zoal kan terugvinden.
De voorbeelden dragen mijn watermerk tot ze een trotse eigenaar hebben gevonden waarvoor het ontwerp gepersonaliseerd wordt.
... See MoreSee Less

Nog niet gaan kijken naar de Ready-Made Logo’s?
Ik geef je graag een idee van wat je er zoal kan terugvinden.
De voorbeelden dragen mijn watermerk tot ze een trotse eigenaar hebben gevonden waarvoor het ontwerp gepersonaliseerd wordt.

Met de Ready-Made Logo’s is DE KEUZE AAN JOU

Ik heb een selectie van mijn creaties verzameld in verschillende categorieën, zodat jij snel en makkelijk op zoek kan gaan naar een nieuw logo. Ontdek zelf welke stijl jou charmeert en maak je keuze. Het ontwerp dat jij kiest, wordt gepersonaliseerd naar een uniek logo voor jou door het aanpassen van de naam en desgewenst kleur.

En kijk zeker eens in alle categorieën; het is niet omdat je bijvoorbeeld een schilder bent, dat je persé een logo wil met een kwast of verfpot. Misschien val jij wel voor een abstract logo?

Wil je dit bekijken? Doen!
Ga naar mijn website, daar vind je al de info.
... See MoreSee Less

Met de Ready-Made Logo’s is DE KEUZE AAN JOU

Ik heb een selectie van mijn creaties verzameld in verschillende categorieën, zodat jij snel en makkelijk op zoek kan gaan naar een nieuw logo. Ontdek zelf welke stijl jou charmeert en maak je keuze. Het ontwerp dat jij kiest, wordt gepersonaliseerd naar een uniek logo voor jou door het aanpassen van de naam en desgewenst kleur.

En kijk zeker eens in alle categorieën; het is niet omdat je bijvoorbeeld een schilder bent, dat je persé een logo wil met een kwast of verfpot. Misschien val jij wel voor een abstract logo?

Wil je dit bekijken? Doen!
Ga naar mijn website, daar vind je al de info.

VERLEIDER IN HET WINKELREK
Een opvallende verpakking zorgt voor snelle product- en merkherkenning. Zo vinden consumenten makkelijk de weg naar jouw product en naar de kassa. Ik beheers de kunst om een functionele verpakking die meerwaarde te geven door het ontwerp van de juiste grafische opdruk.

MEERDERE FUNCTIES
Bescherming van de inhoud en gemak bij het transport is het eerste doel. Maar verpakking heeft ook een sterk informatieve en communicatieve functie. Niet enkel de vorm, maar vooral het visuele kan kopers aantrekken of juist afstoten.

VIA HET OOG NAAR HET HART
Dat is misschien wel de belangrijkste meerwaarde. Want je kunt een geweldig leuk en goed product hebben met ongeëvenaarde voordelen, maar als de verpakking dit niet duidelijk maakt, belandt het niet in de winkelwagen.

LATEN WE ZE SAMEN INPAKKEN
Meerdere jaren werkervaring in de verpakkingsindustrie (zowel structureel als grafisch) geven mij een inzicht waaruit jij je voordeel kan halen door mij het ontwerp voor de bedrukking van je verpakking toe te vertrouwen. Want ook hier geldt weer: iets moet niet enkel functioneel en mooi zijn, maar ook goed in zijn geheel.

JOUW PRODUCT VAN HET SCHAB IN DE WINKELWAGEN?
Neem contact op met mij en ik maak van jouw verpakking een aantrekkelijk product.
... See MoreSee Less

VERLEIDER IN HET WINKELREK
Een opvallende verpakking zorgt voor snelle product- en merkherkenning. Zo vinden consumenten makkelijk de weg naar jouw product en naar de kassa. Ik beheers de kunst om een functionele verpakking die meerwaarde te geven door het ontwerp van de juiste grafische opdruk.

MEERDERE FUNCTIES
Bescherming van de inhoud en gemak bij het transport is het eerste doel. Maar verpakking heeft ook een sterk informatieve en communicatieve functie. Niet enkel de vorm, maar vooral het visuele kan kopers aantrekken of juist afstoten. 

VIA HET OOG NAAR HET HART
Dat is misschien wel de belangrijkste meerwaarde. Want je kunt een geweldig leuk en goed product hebben met ongeëvenaarde voordelen, maar als de verpakking dit niet duidelijk maakt, belandt het niet in de winkelwagen.

LATEN WE ZE SAMEN INPAKKEN
Meerdere jaren werkervaring in de verpakkingsindustrie (zowel structureel als grafisch) geven mij een inzicht waaruit jij je voordeel kan halen door mij het ontwerp voor de bedrukking van je verpakking toe te vertrouwen. Want ook hier geldt weer: iets moet niet enkel functioneel en mooi zijn, maar ook goed in zijn geheel.

JOUW PRODUCT VAN HET SCHAB IN DE WINKELWAGEN?
Neem contact op met mij en ik maak van jouw verpakking een aantrekkelijk product.

Een half jaar geleden maakte ik al een illustratie met allerlei wintergroenten voor de receptenbundel van EetWijzers door Christine Franck
Met de zomer in aantocht worden de recepten vernieuwd. Dus kwam de vraag om wat extra groenten en fruit te tekenen in dezelfde stijl al de eerste editie.
Ziezo. Sluimererwtjes.
... See MoreSee Less

Een half jaar geleden maakte ik al een illustratie met allerlei wintergroenten voor de receptenbundel van EetWijzers door Christine Franck
Met de zomer in aantocht worden de recepten vernieuwd. Dus kwam de vraag om wat extra groenten en fruit te tekenen in dezelfde stijl al de eerste editie. 
Ziezo. Sluimererwtjes.