EEN TEVREDEN KLANT IS DE BESTE AANBEVELING

Op zoek naar meningen van anderen vooraleer een beslissing te nemen?
Laat je overtuigen door de aanbevelingen hieronder.
Het is hartverwarmend wat klanten over mij vertellen.

EN ER IS ZOVEEL MEER

Op mijn Facebook-pagina laat ik niet enkel mijn werk zien. Ik maak je deelgenoot van mijn leven als graficus en geef regelmatig handige tips!

Hilde ging voor ons aan de slag. Zij ontwierp ons prachtige logo én de icoontjes die horen bij onze 3 pijlers. Hilde pikte de draad mee op en vertaalde in ‘no time’ ons verhaal in een beeldschoon logo. Ze gaf ons zelfs een uitgebreide stijlgids waarmee we onze huisstijl verder kunnen uitbouwen. Die is goud waard! Dankjewel Hilde, voor het meedenken, de enorme flexibiliteit én de snelle service! Het betekent voor ons een nieuwe fase in ons ondernemerschap en we zijn heel fier op het resultaat. We zijn heel content dat we met jou in zee zijn gegaan.

Petra & Yves - ‘tVeldt

Door aanraden van, ben ik bij Hilde terecht gekomen en ik had mij niet beter kunnen wensen. Een logo ontwerpen voor iemand die eigenlijk niet goed weet wat ze wil is één van de moeilijkste dingen die je als grafisch ontwerper kan tegen komen. Maar voor Hilde niet! Zij nam de tijd om te luisteren naar mijn ideeën en wat ik voor ogen had. Ze werkte enkele voorbeelden uit en zo zijn we tot één mooi geheel gekomen waar ik enorm trots op ben! Mijn website, visitekaartjes en marketingmateriaal zien er nu echt professioneel uit, maar passen daarbij vooral ook nog eens erg goed bij mijn zaak en de persoon wie ikzelf ben. Dankjewel Hilde!

Nele van Rompay - Diëtiste Nele van Rompay

Nog geen moment spijt gehad dat mijn webdesigner An Wens Webdesign, Hilde Vinckx als grafisch ontwerper onder de arm nam voor mijn website en verder grafische ontwerp. Een topteam die 2 samen, een fijne samenwerking, personal touch… love it!!

Christine Wittoeck - Digital Detox Academy

Hilde Vinckx is zeer sterk in haar vak, grafische vormgeving. Maar ze heeft nog meer sterktes: ze kan meedenken, begrijpt snel wat je bedoelt en waar je naartoe wil en kan dit vertalen naar mooie ontwerpen. Ze is helder in haar communicatie, makkelijk om afspraken mee te maken, reageert snel, is klantvriendelijk en ze houdt zich aan haar beloftes. Kortom, Hilde is een echte professional en een plezier om mee samen te werken.

Fabienne Renders - Talentmakers

Bij de opstart van mijn logopediepraktijk was ik nog op zoek naar een geschikt logo. Ik ben toen bij Hilde uitgekomen en samen zijn we het avontuur aangegaan om een sprekend logo te vinden. Na een eerste kennismaking heeft zij verschillende logo’s ontworpen. Het was een grote zoektocht, maar ik ben enorm content met het resultaat! Heel erg bedankt voor de samenwerking!

Sanne Eyckens - Logopedie Sanne Eyckens

Ik kom zelf uit de grafische en creatieve sector maar voor dit nieuwe project wilde ik niet zelf aan de slag. Hilde als ‘meedenker en bondgenoot’ is hier wel op zijn plaats, het ontwerp komt dan vanzelf. Met achtergrond info dat voor ons ‘vanzelfsprekend’ leek ging ze aan de slag en in een mum van tijd had ze tal van logo’s getoverd. We hebben niet voor haar favoriet gekozen, toch is het een toplogo dat volledig bij ons past. Een toplogo, van een topgriet, in een toptijd, wat moet een bedrijf nog meer hebben! Merci Hilde en… Smelt voor de Smaak!

Elsy Van Langenhove - Tante Sie

Heel goede uitwerking. Mooi resultaat. Een aanrader!!! Levert top werk en snelle perfecte service!!!

Jo Adrianssens & Guy Schrauwen - AJ Desserts

Een logo ontwerpen voor een ondernemer is één van de moeilijkste dingen ter wereld. Je moet je klant begrijpen, en zijn of haar persoonlijkheid weten te vangen in één enkel beeld. De juiste eerste indruk opwekken met kleuren, vormen en lettertypes? Ik zou het niet kunnen. En dat hoeft gelukkig ook niet. Want ik heb Hilde. Een jaar na de oprichting van mijn zaak ben ik nog altijd even tevreden over het logo dat ze voor mij ontwierp. Hilde is een straffe dame én een plezier om mee samen te werken.

Kathy Salden - Claro Communications

Veel creativiteit, professionaliteit en ondersteuning. En veel geduld voor echte beginners zoals ik.
En de resultaten… prachtig in hun perfectie.
Werken met Hilde is puur plezier!

Ilona Skopek - BLINK Schoonmaakbedrijf

Voor snelle service en begrip. Dtp nodig? Hilde bellen, en je bent van alle miserie af👌

Daniella Steenvoorden - Van Ammers / More than Gifts & Gadgets

Door aanraden van, ben ik bij Hilde terecht gekomen en ik had mij niet beter kunnen wensen. Prachtige creaties op maat, fijne communicatie en uiterste professionaliteit. Helemaal top! Dus mocht je nog twijfelen, niet doen en gewoon voor Vinckx kiezen, je zult er geen spijt van hebben.

Anna Selina De Jong - Zentosa

Hilde weet altijd perfect grafisch te vertalen wat ik voor ogen heb. Ze levert maatwerk op basis van mijn verhaal en richtlijnen. Ze speelt kort op de bal en levert snelle service!

Viki Peeters - De Fertiliteitsmentor

Dankbaar dat ik grafisch ontwerpster Hilde heb leren kennen. Hilde maakte in de zomer een passend logo en maakte in een mum van tijd een mooie cover voor de eerste Eetwijzers receptenbundel. Heel erg blij ben ik met haar grafisch werk als ondersteuning van mijn werk ! Ze vertaalt perfect de ideeën die ik in mijn hoofd heb met veel oog voor detail. Ik ben grote fan!
Samenwerken met Hilde is echt super: constructief, meedenkend, snelle feedback, efficiënt en to-the-point. Van harte aan te raden!

Christine Franck - EetWijzers

Met trots kunnen wij ons nieuwe logo met nieuwe slogan presenteren waar wij erg blij mee zijn!
Hilde Vinckx van heeft dit voor ons verzorgd.
Topmadam, topservice! Een echte aanrader om met haar te werken als er een creatief proces doorlopen moet worden.

Inge Taeymans - DiaWareness VZW
De website-ontwerpen die Hilde voor mijn klanten maakt zijn steeds modern en verfrissend. Ze houdt er rekening mee dat bepaalde elementen meer moeten opvallen en zorgt dan weer voor zachtheid waar nodig.  De icoontjes die ze voor de websites ontwerpt, sluiten altijd naadloos aan op de huisstijl van de klant.  De afbeeldingen die ze selecteert zijn altijd mooi van stijl en zorgen ervoor dat het geheel echt af is. Een topvrouw om mee samen te werken en een aanzienlijke meerwaarde voor mijn klanten!
Ook een logo laten ontwerpen bij Hilde is een echte meerwaarde voor je bedrijf. Niet alleen krijg je een waaier aan ontwerpen, ze begeleidt je ook in de keuze!  Ze geeft aan wat de sterke punten zijn van elk ontwerp, maar durft ook eerlijk zijn wanneer je een voorstel doet dat echt niet goed is. Dankzij die gefundeerde feedback kies je zowiezo het beste logo!
An Wens - Webdesign An Wens te Emblem

Creatief, efficiënt en correct. Zo zou dienstverlening moeten zijn.
Dit vind je bij deze creatieve goochelaar!

Gui Boven - Adviesbureau Gui Boven GCV

Ze heeft een mooi origineel logo voor ons restaurant ontworpen. Ze begreep direct onze visie en ons idee erachter. Echt topwerk!

Vanessa Huybrechts - Restaurant Kris

Hilde kan zich heel goed afstellen op de wensen van haar klanten. Altijd vriendelijk en warm onthaald gevoeld. Als volledig groentje in de wereld van ondernemerschap voelde ik me gehoord.
We ontwierpen samen en fijne huisstijl en logo voor Natuurlijk Julie. Ook visitekaartjes en folder liet ik graag door Hilde ontwerpen. Dank je wel Hilde! Ik raad je aan wanneer ik kan

Julie Cieters - Natuurlijk Julie te Asse

Je hebt van die mensen die heel creatief zijn, en anderen die hypergeorganiseerd zijn.

Hilde is één van die zeldzame mensen die beiden is. Ze goochelt met kleur en compositie alsof het niets is, en weet feilloos de sfeer van je bedrijf te vertalen in het juiste beeld en lettertype.

Bovendien mist ze nooit een deadline, en zijn de technische specificaties altijd tot in de puntjes opgevolgd. Een echte professional.

Ik zou haar aan iedereen aanbevelen. Op voorwaarde dat ze nog tijd voor mij overhoudt, natuurlijk!

Kathy Salden - Marketing Coördinator Selectair - België

Hilde heeft voor Toyo Tire Benelux B.V. inmiddels al meerdere ontwerpen gemaakt, van diverse logo’s, tot het vergroten van onze herkenbaarheid op straat door middel van een posterontwerp in bushokjes.
Haar kijk en meedenken in de ontwerpen zorgt altijd voor een nieuwe inspiratie bij ons en een prachtig ontwerp.

Jimmy de Tree - Toyo Tire Benelux B.V.

De samenwerking was uitermate super! Ze begreep perfect wat ik wilde. Ze werkte enkele voorbeelden uit en zo zijn we tot één mooi geheel gekomen. Ik ben heel tevreden met het resultaat en heb haar adres al aan verschillende collega s doorgegeven. Zeker een aanrader!

Carine Vermeiren - Body Flow te Temse

Hilde was heel meedenkend en haar ideeën waren bijzonder inspirerend. Wat ze heeft geleverd is echt puik werk waar ik veel plezier van ga hebben!

Els Peleman - EP Vertalingen te Herentals

Wij werken al een aantal jaren voor verschillende opdrachten samen met Hilde. Steeds slaagt ze er in nieuwe en overtuigende creatie’s uit haar hoed te toveren. Ook haar professionaliteit, korte opvolging, duidelijke communicatie en eerlijkheid overtuigen ons steeds om met Hilde samen te werken.

Etienne Roos - Ambaro nv te Lichtaart

Hilde weet als geen ander hoe ze de vertaalslag moet maken van een idee tot een volledig doordacht ontwerp. Ikzelf heb een duidelijke visie wat ik met mijn onderneming “Shape aerial projects” wil bereiken, ben vrij kritisch en niet rap content, maar Hilde wist deze visie feilloos om te zetten naar een knap logo ontwerp zonder al teveel wijzigingen en aanpassingen aan de eerste draft ontwerpen. Ik hou haar dan ook warm aanbevolen aan alle ondernemers die op zoek zijn naar een logo dat hun visie op de juiste manier reflecteert.

Martin Gijselings - Shape Aerial Projects te Beerse

1 woord: AANRADER!! Een vrouw met een ongelofelijke passie voor hetgene waar ze mee bezig is, begaan met haar klanten en hun zaak! Dankjewel voor de supergoede zorgen!

Ann van Rooy - Rebel’s Closet te Kasterlee

We hebben Hilde zowel zakelijk als voor onze Volleybal vereniging mogen inzetten voor verschillende soorten designwerk. Ik moet zeggen dat ze dat telkens uitstekend heeft gedaan.
Als “opdrachtgever” verwacht je dat een designer meedenkt en van een ruw idee en een paar losse flodders een mooi ontwerp kan maken. Dat kan ze als geen ander. Steeds weer verrast over haar creativiteit en inlevingsvermogen.  Hetgeen ze oplevert gaat ook razendsnel. Binnen no-time heeft ze een aantal eerste concepten om uit te kiezen. Prettig werken op deze manier. Het zal zeker niet de laatste opdracht zijn die we met haar uitwerken. Absoluut een aanrader!

Ivo Van Ham - Bronqo.com Eindhoven NL - BVMV Noorderkempen

Hilde neemt haar tijd om goed naar haar klanten te luisteren. Ze doet voorstellen, neemt initiatief en goed tot een uitstekend resultaat! Wij waren moeilijke klanten, hadden verschillende meningen en toch heeft Hilde het klaargekregen dat we een fantastisch logo hebben. Ook geeft ze tips naar drukwerk (en drukker), wij zijn heel content.

Lu En Els Adriaensen-Wynants - Adriaensen-Wynants te Merksplas

Wij hebben een fijne en vlotte samenwerking achter de rug met Vinckx grafische vormgeving. Hilde luisterde naar onze wensen, bracht meerdere voorstellen met oog voor detail en een fantastisch resultaat! Bedankt Hilde!

Kurt Van Oerle - Van Oerle Interieur te Merksplas

Tijdens een van de weinige keren dat wij internet gebruikten om te zoeken naar iemand die grafisch werk (brochures en boeken) maakt, leerden wij Hilde Vinckx kennen. Zonder ze gezien te hebben (contact via mail) zaten we op de goede golflengte; Hilde wist meteen waar we naartoe wilden en maakte proeven die zelfs amper aangepast dienden te worden. Ze werkt zeer snel en goed en de vormgeving was hoe we het voor ogen hadden. We zijn zeker van plan om al onze volgende opdrachten door haar te laten uitvoeren.

Martine & Yves - My Nature te Deurne

Sinds jaren ontwerpt Hilde voor ons de advertenties van onze zaak voor onze reclamevoering, bedrijfsfolder, e-book, naamkaartjes,…
Wanneer ik Hilde contacteer heeft ze binnen de kortste keren iets ontwikkeld. Met een goede communicatie begrijpt Hilde onmiddellijk waar je naar toe wil. Hilde denkt mee en geeft je waardevolle tips. Ze heeft van onze  bedrijfsfolder over 30 jaar fietsen Peeraer een professioneel boekwerk gemaakt. Ik raad Hilde zeker aan als je met een creatief probleem zit op het vlak van publiciteit en marketing.

Geert Peeraer & Judith Gers - Fietsen Peeraer te Merksplas

Vooral de snelheid waarmee Hilde verschillende mooie ideeën naar voor brengt is uitmuntend. Na wat overleg, met hier en daar een beetje knip- en plakwerk, kwam er een ideaal logo tevoorschijn waar ik al veel complimenten over ontvangen heb. Een snelle, professionele en zeker geen dure samenwerking maken dat ik zeer tevreden ben over het resultaat.
Absoluut aan te raden!

Gert van Meel - GVM Logistics te Meer

Als zaakvoerster van drie ondernemingen kan ik altijd rekenen op de creatieve, snelle en professionele inbreng van Hilde. Ze maakt altijd heel leuke ontwerpen.
Van logo’s, naamkaartjes, flyers en cadeaubonnen tot een beachflag. Helemaal in je eigen huisstijl. Ik ga steeds terug bij haar als ik iets nieuws wil!

Nicole Van Beek - Iduna Gezond Genieten, Massage voor iedereen en Bachbloesemcoach te Lokeren

Zeer tevreden van Hilde haar werk! Ze staat open voor overleg om een ontwerp af te leveren volgens de verwachtingen van de klant. Absoluut een fijne samenwerking op deze manier. We contacteren haar in de toekomst zeker terug voor nieuwe opdrachten.

Jef Verheyen & Sofie Van Otten - Econstruct Verheyen bvba te Merksplas

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.
Solution: See here for how to solve this error.

Sven Van Dingenen koos een ontwerp uit mijn “Ready-Made-Logo” archief.
Hierop vroeg hij een variant uit te werken voor zijn nieuwe bedrijf waar lekkere zoete aardbeien geteeld worden.
We kwamen heel snel tot het gewenste resultaat.
Veel success Sven!

Wil jij ook snel een uniek logo voor jouw zaak? Maak dan je keuze uit het “Ready-Made-Logo” archief van Vinckx Grafische Vormgeving.

vormgevinckx.be/ready-made-logo/

Ga je liever voor een logo op maat? Ook dat kan ik voor je ontwikkelen. Contacteer me voor meer info.
Reken op een boeiende conversatie.
... See MoreSee Less

Sven Van Dingenen koos een ontwerp uit mijn “Ready-Made-Logo” archief.
Hierop vroeg hij een variant uit te werken voor zijn nieuwe bedrijf waar lekkere zoete aardbeien geteeld worden.
We kwamen heel snel tot het gewenste resultaat.
Veel success Sven!

Wil jij ook snel een uniek logo voor jouw zaak? Maak dan je keuze uit het “Ready-Made-Logo” archief van Vinckx Grafische Vormgeving.

https://vormgevinckx.be/ready-made-logo/

Ga je liever voor een logo op maat? Ook dat kan ik voor je ontwikkelen. Contacteer me voor meer info.
Reken op een boeiende conversatie.

Vitamines in de aanslag 🍓 en klaar voor een mooie maandag!
Wat staat er op de agenda vandaag?

• 🆕 verder werken aan het logo ontwerp voor een diëtist
• 🙋‍♀️kennismaking met een ‘Avatar Master’
• 📄administratie
• 📝 gesprek met een jurist
• 🖥 verder grafisch uitwerken van een nieuwe website
• ✍️ overleg met een copywriter

Wat is het leukste dat er jou vandaag te wachten staat?
Bestaat er een emoji om dat te laten zien?
... See MoreSee Less

Vitamines in de aanslag 🍓 en klaar voor een mooie maandag!
Wat staat er op de agenda vandaag?

• 🆕 verder werken aan het logo ontwerp voor een diëtist
• 🙋‍♀️kennismaking met een ‘Avatar Master’
• 📄administratie
• 📝 gesprek met een jurist
• 🖥 verder grafisch uitwerken van een nieuwe website
• ✍️ overleg met een copywriter

Wat is het leukste dat er jou vandaag te wachten staat?
Bestaat er een emoji om dat te laten zien?

ZONDAG = KLANT IN HET ZONNETJE

Kris Geerts volgde een culinair parcours langs gerenommeerde restaurants in België en Frankrijk, waaronder Bru, De Pastorie en het Parijse hotel Le Crillon voor hij zijn eigen hoofdstuk begon in het voormalige restaurant Fleur de Sel, waar hij ook een tijdje werkte. Het strakke, moderne decor met zwart als hoofdtoon en doordachte verlichting zorgt voor een aangename sfeer. De uiterst vriendelijke en persoonlijke bediening van gastvrouw Vanessa doet de rest.

“Bij onze zaak delen we een passie voor pure keuken. Verwacht je aan gerechten waar een klassieke achtergrond in een modern, trendy jasje gegoten wordt. Dit in een kader dat de warmte en gezelligheid van een huiskamer uitademt waar iedereen zich thuis kan voelen. We nemen je graag mee in een gastronomische beleving van begin tot einde.”
Aldus chef Kris, en gastvrouw Vanessa

www.restaurant-kris.be
... See MoreSee Less

ZONDAG = KLANT IN HET ZONNETJE

Kris Geerts volgde een culinair parcours langs gerenommeerde restaurants in België en Frankrijk, waaronder Bru, De Pastorie en het Parijse hotel Le Crillon voor hij zijn eigen hoofdstuk begon in het voormalige restaurant Fleur de Sel, waar hij ook een tijdje werkte. Het strakke, moderne decor met zwart als hoofdtoon en doordachte verlichting zorgt voor een aangename sfeer. De uiterst vriendelijke en persoonlijke bediening van gastvrouw Vanessa doet de rest.

“Bij onze zaak delen we een passie voor pure keuken. Verwacht je aan gerechten waar een klassieke achtergrond in een modern, trendy jasje gegoten wordt. Dit in een kader dat de warmte en gezelligheid van een huiskamer uitademt waar iedereen zich thuis kan voelen. We nemen je graag mee in een gastronomische beleving van begin tot einde.”
Aldus chef Kris, en gastvrouw Vanessa

https://www.restaurant-kris.be

Wat ik echt héél graag doe is het vormgeven van ebooks. Daar maakt me gelukkig.

Je kan er echt zoveel kanten mee uit, zoals het inbouwen van allerlei interactieve toepassingen.

Enige tijd geleden kreeg ik weer zo’n superleuke opdracht: het 2e ebook voor De Fertiliteitsmentor, “Hoe maak je de best voelende keuzes bij jouw moederschapswens?”

Het is zeker geen evident thema om rond te werken (ook grafisch niet), maar ik had voldoende inlevingsvermogen om tot een prachtig resultaat te komen. De tekeningen en achtergronden die ik maakte zorgen voor een mooi luchtig evenwicht naast de ernst en gevoeligheid van het thema.

Download het nu gratis via 👇
www.fertiliteitsmentor.be/gratis-reflectieboek-maak-de-best-voelende-keuzes
... See MoreSee Less

Wat ik echt héél graag doe is het vormgeven van ebooks. Daar maakt me gelukkig.

Je kan er echt zoveel kanten mee uit, zoals het inbouwen van allerlei interactieve toepassingen. 

Enige tijd geleden kreeg ik weer zo’n superleuke opdracht: het 2e ebook voor De Fertiliteitsmentor, “Hoe maak je de best voelende keuzes bij jouw moederschapswens?”

Het is zeker geen evident thema om rond te werken (ook grafisch niet), maar ik had voldoende inlevingsvermogen om tot een prachtig resultaat te komen. De tekeningen en achtergronden die ik maakte zorgen voor een mooi luchtig evenwicht naast de ernst en gevoeligheid van het thema.

Download het nu gratis via 👇 
https://www.fertiliteitsmentor.be/gratis-reflectieboek-maak-de-best-voelende-keuzes

Durf jij opvallen met je visuele communicatie? ... See MoreSee Less