Wie is Hilde Vinckx?

Een boekje opendoen over mezelf?

Mijn naam is Hilde

Boerendochter uit de Noorderkempen. En DTP’er in hart en nieren.
Geen groentje. 25 jaar ervaring vult mijn rugzak. Maar vergis je niet: mijn visie is helder en fris, mijn werk allerminst ouderwets. Met plezier, creatief inzicht en gezond verstand maak ik een ontwerp dat perfect past bij jouw doelgroep.

Wat mij drijft?

Mijn liefde voor papier. De geur van vers drukwerk. Een passie voor het maken van knappe dingen en het neerzetten van mooie merken en producten. Door mijn technische vaardigheden werk ik heel graag en goed op een hoog precisieniveau. Dat is wat mij een warm gevoel bezorgt en waar het uiteindelijk allemaal om draait. Mijn enthousiasme blijft groeien.

Mijn werk

De daad bij het woord?
Neem een kijkje in mijn portfolio of lees de feedback van mijn klanten.

En nu wil ik jouw verhaal horen

Mijn Kernwaarden

EERLIJKHEID

Godzijdank voor jou ben ik geen ja-knikker. Denken doe ik niet alleen mainstream, maar ook tegendraads. Ik ben niet degene die maar wat met je meepraat. Eerlijkheid draagt bij tot de beste resultaten. Welicht zal ik het niet altijd met je eens zijn. Niet omdat ik koppig ben. Niet omdat ik mijn smaak wil opdringen. Maar omdat ik een professional ben die jou op de beste manier wil helpen. Omdat ik geloof dat discussie mogelijk moet zijn. Ik hanteer argumenten die voortkomen uit jarenlange ervaring en expertise.

 

FLEXIBILITEIT

Een proactieve houding en hoog aanpassingsvermogen zorgen ervoor dat je op mij kunt rekenen. Dankzij een effectieve communicatie en tijdsefficiënte planning kan ik me onderscheiden in snelheid zonder enige toegeving te doen op kwaliteit.

 

RESPECT

Respectvol omgaan met elkaar bevordert wederzijds engagement en garandeert duurzame resultaten. Creativiteit kan alleen maar bloeien in een sfeer van vertrouwen en waardering. Het is 2-richtingsverkeer. We springen loyaal en discreet om met kennis die we tijdens de samenwerking uitwisselen. Beiden houden we ons aan gemaakte  afspraken.

Een kennismakingsgesprek? Natuurlijk.

Maak je afspraak voor een videocall van 30 minuten rechtstreeks in mijn agenda

Dat kost je niks. Makkelijker kan het niet.

Met 25 jaar ervaring weet ik perfect wat werkt

Boek je verkennend gesprek

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wil je me eerst even kort leren kennen?

Dat kan tijdens een verkennend gesprek. We maken een half uurtje vrij om elkaar te leren kennen.

Laden...

We gaan de eerste ontwerpen van je nieuwe logo bespreken.

Om samen mijn ontwerpen voor jouw logo te bekijken en te bespreken plannen we een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen. Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou hiervoor dus zeker een uur vrij.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...

We gaan samen jouw project overlopen

Dit doen we via een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen.

Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou dus zeker een half uur vrij hiervoor.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...