Ontwerp logo & huisstijl

Je bent hier: Home » Portfolio grafische vormgeving » Ontwerp Logo & Huisstijl Viki Peeters

  • Doe-boek
  • Reflectieboek
  • Sociale media afbeeldingen
  • Illustraties
  • Banners
  • Headers
  • Mockups

Design voor vrouwen die alleen staan met hun kinderwens

Het verzoek: layouts voor een fertiliteitscoach

Viki is een IVF- survivor. De frustraties van een jarenlang fertiliteitstraject gaven haar unieke inzichten. Deze ervaringen, gekoppeld aan haar academische opleidingen, maken het haar mogelijk een professionele maar laagdrempelige begeleiding te bieden aan vrouwen die een fertiliteitstraject doormaken. Het ontwerp van haar coachingmaterialen moet de soms zware materie een stuk lichter maken en zodoende de drempel verlagen bij de doelgroep.

Het resultaat: evenwichtig en boeiend

Het resultaat mag er zijn. Elk design getuigt van een mooi evenwicht tussen enerzijds de ernst en gevoeligheid van het thema en anderzijds heeft het geheel toch een hippe, speelse twist.
Viki is heel fier op de e-books. Ze worden vlotjes gedownload en ze geeft er al veel positieve reacties over gehad. Dat laatste heeft zeker ook deels met de ‘verpakking’ te maken.

Wil jij jouw onderneming ook onderscheiden met een goede visuele identiteit?

Vooral het enthousiasme en geëngageerdheid van Hilde spraken mij onmiddellijk aan. Als coach begeleid ik vrouwen met een nog onvervulde moederschapswens en/of na een zwangerschapsverlies. Dat is zeker geen evident thema om rond te werken (ook grafisch niet), maar na mijn eerste contacten met Hilde wist ik dat ze genoeg inlevingsvermogen zou hebben om dat tot een goed einde te brengen. Ze heeft intussen meerdere grafische opdrachten voor mij uitgevoerd, waaronder het ontwerp van twee e-books. Zij nam daarbij ruim de tijd voor een eerste gesprek en luisterde heel nauw naar mijn visie en mijn wensen. Ze vertaalde dat heel consequent in het ontwerp. De stijl was er meteen ‘boenk op’. Helemaal zoals ik het graag wilde. Hilde werkte de e-books snel, maar degelijk en efficiënt uit. Ze ging met veel enthousiasme aan de slag. Het resultaat bleef niet lang uit. Feedback en (kleine) aanpassingen o.b.v. het eerste ontwerp verliepen vervolgens heel vlotjes. Ik heb geen seconde stress moeten hebben over het niet halen van een deadline, dat soort betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk als klant.
Ik kan Hilde ten zeerste aanraden om een e-book te ontwerpen. Het is duidelijk helemaal haar ding, dat straalt ze uit en dat merk je aan het resultaat.

• Viki Peeters - Viki Peeters Coaching

Boek je verkennend gesprek

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wil je me eerst even kort leren kennen?

Dat kan tijdens een verkennend gesprek. We maken een half uurtje vrij om elkaar te leren kennen.

Laden...

We gaan de eerste ontwerpen van je nieuwe logo bespreken.

Om samen mijn ontwerpen voor jouw logo te bekijken en te bespreken plannen we een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen. Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou hiervoor dus zeker een uur vrij.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...

We gaan samen jouw project overlopen

Dit doen we via een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen.

Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou dus zeker een half uur vrij hiervoor.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...