WEBSITE

KLANTENMAGNEET EN LUST VOOR HET OOG

Bij het eerste online bezoek aan je onderneming moet iedere potentiële klant onmiddellijk snappen dat hij bij jou op de juiste plaats zit. Wij zorgen voor een goed en overzichtelijk design in een gebruiksvriendelijke omgeving waardoor jouw website een betrouwbare informatiebron wordt en je omzet vergroot.

JE WEBSITE IS HET VISITEKAARTJE VAN JE ONDERNEMING

De bezoekers zijn beland waar je ze hebben wil: op je website.

Nu moet je er voor zorgen dat ze niet afhaken maar overgaan tot actie!

Zelf heb ik al vaak getwijfeld of ik onbedaarlijk moest beginnen lachen of ontroostbaar huilen bij het openen van een website. Verlies nooit uit het oog dat een website méér is dan slechts een bron van informatie, het is een afspiegeling van je onderneming en wat je wil uitstralen. Content en uitstraling moeten samen op het hoogst haalbare niveau komen te staan. Daarom laat je het bouwen van goede sites ook best over aan iemand met ervaring in professioneel webdesign.

DE JUISTE PARTNER MAAKT HET VERSCHIL IN RESULTAAT

Voor een optimale dienstverlening en omdat ik ook jou het allerbeste gun, heb ik mijn krachten gebundeld met een ondernemer die complementair is aan mij: een webdesigner. Zij bouwt websites die scoren, marketingtechnisch goed onderbouwd en flexibel zijn. Ik teken de look & feel, perfect passend binnen je huisstijl. Het samenbrengen van onze expertises betekent een meerwaarde: we geven je online de positie die je verdient. We zijn de partners die jou steviger in je schoenen doen staan.

HOE JE WEBSITE ER UIT MOET ZIEN

Iedere onderneming heeft nood aan andere onderdelen in een website. We werken enkel op maat, op jouw maat. Geen onnodige prullaria, maar vooral de juiste functionaliteiten en toepassingen. Om te weten te komen wat voor jouw specifieke dienst of product het belangrijkste is, bespreken we dat graag persoonlijk. Een kennismakingsgesprek in jouw winkel, restaurant, kantoor of praktijkruimte is altijd gratis. Na afloop ontvang je een vrijblijvende offerte waarin alle besproken details opgenomen zijn. Zo weet jij exact waarvoor de prijs staat en wat je effectief mag verwachten.

TIJD VOOR EEN WEBSITE DIE WERKT VOOR JOU?

Neem contact met me op voor meer info en een vrijblijvende prijsopgave.

Heb jij voor jouw project al een goede webdesigner?
Uiteraard werk ik ook graag met hem/haar samen!

Roel Janssens
Advocaat
Antwerpen

Droogkuis Pressing
Droogkuis/wassen/strijken
Berchem/Lier/Brasschaat

Olli’s Pure Style
kleur- stijl- & imagoconsulente
Oelegem