Grafische vormgeving website

Je concurrent is maar 1 klik van jou verwijderd

De bezoekers zijn beland waar je ze hebben wil: op je website.
Nu moet je er voor zorgen dat ze niet afhaken maar overgaan tot actie! Bij het eerste online bezoek aan je bedrijf moet iedere potentiële klant onmiddellijk snappen dat hij bij jou op de juiste plaats zit.
Een goed en overzichtelijk design in een gebruiksvriendelijke omgeving maakt van jouw website een betrouwbare informatiebron.

De showroom van je onderneming

Maar je website is natuurlijk meer dan louter een bron van informatie.
Het is een weerspiegeling van je identiteit. Je content en visuele identiteit moeten samen op het hoogst haalbare niveau komen te staan.
Zo straal jij online autoriteit en betrouwbaarheid uit, en oogst je website bewonderende blikken.

Een klantenmagneet en een lust voor het oog.

Twee experts werken aan jouw website

Om jou de beste website te kunnen bieden, werk ik samen met een ondernemer die mij perfect aanvult: An Wens Webdesign. An bouwt websites die scoren, marketingtechnisch goed onderbouwd en flexibel zijn. Ik teken de look & feel, perfect passend binnen je huisstijl.

De bundeling van onze expertises is een absolute meerwaarde: samen geven we je online de uitstraling die je verdient.

Hoe het werkt

Iedere onderneming heeft nood aan andere onderdelen in een website. Daarom werken we enkel op maat, met de juiste functionaliteiten en toepassingen voor jouw bedrijf. Om te weten te komen wat voor jouw specifieke dienst of product het belangrijkste is, bespreken we dat graag persoonlijk. Je ontvangt een vrijblijvende offerte waarin alle besproken details opgenomen zijn. Je krijgt 1 offerte, met daarin de totaalprijs voor zowel de grafische opmaak als de ontwikkeling. Zo weet jij exact waarvoor de prijs staat en wat je effectief mag verwachten.

Praten over je website?

Nog geen moment spijt gehad dat mijn webdesigner An Wens, Hilde Vinckx als grafisch ontwerper onder de arm nam voor mijn website en verder grafische ontwerp. Twee ondernemers met een hart voor ondernemers, die meedenken en net dat stapje verder gaan! Een topteam die 2 samen, een fijne samenwerking, personal touch… love it!!

• Christine Wittoeck - Digital Detox Academy