IK BEN HILDE VINCKX

Ook jij wil natuurlijk weten met wie je te maken krijgt!
Mijn opvallendste uiterlijke kenmerk is mijn blonde ontembare krullenbol. Maar dat zegt natuurlijk niet alles over mij.

DE MENING VAN MIJN FAMILIE

Mijn dochters omschrijven mij als vastberaden, zeggen dat ik lekkere soep kan koken maar vinden mijn gevoel voor humor eerder twijfelachtig. Mijn echtgenoot is jaloers op mijn passie en geniet van mijn zorgzaamheid. Maar merkt ook op dat ik soms vergeet ook voor mezelf te zorgen, eens buiten te komen, weg vanachter mijn scherm. Broers en zus zeggen dat je het niet ziet aan de buitenkant, maar dat ik een heel gevoelig persoontje ben. In mijn job zien ze het doorzettingsvermogen, dat hadden ze nooit verwacht van dit nakomertje van 5.

WAT KAN IK OVER MEZELF VERTELLEN

Mijn backhand (en eigenlijk elke beweging) lijkt nergens op, maar ik speel graag badminton. Ik hou van lekker eten, niét van koken. Ik voer graag diepgaande gesprekken op een zonnig terrasje. Ik neem geen blad voor de mond. Ik lees graag een boek waarin ik me helemaal kan verliezen. Ik haat boodschappen doen en huishoudelijke klusjes. Ik kan geen weerstand bieden aan melkchocolade en sterke koffie met belachelijk veel suiker. Wil jij je eigen oordeel vormen over mij? Bel me of mail me dan drinken we samen koffie. Of iets anders.

MIJN OPLEIDING

Na de richting bouw- en beeldende kunsten op het Heilig-Graf te Turnhout, ben ik naar het Sint-Lucas Instituut in Gent getrokken. De opleiding reclametechnieken heb ik daar met plezier gevolgd, en met succes afgerond (ondanks het genieten van het kotleven met alles wat je je daarbij kan voorstellen). In die tijd was computergebruik in de lessen nog niet vanzelfsprekend, eerder onbestaande. Op eigen initiatief heb ik de afgelopen decennia meerdere skills ontwikkeld, dewelke ik kan inzetten in elke grafische toepassing. Benieuwd waartoe ik in staat ben? Neem een kijkje in mijn Portfolio.

WAAROM FREELANCE

Het is zalig om elke dag je ding te kunnen doen en dat graag te doen. Daarom ben ik eind 2015 (na 20 jaar ervaring als graficus in het bedrijfsleven) als freelance vormgever gestart. Ik wil dolgraag zélf een project van scratch tot toepassing uitwerken. Mijn drijfveren? Een passie voor het maken van knappe dingen en het neerzetten van mooie merken en producten. (The fight against ugliness.) Dat is waarmee het allemaal begonnen is en waar het uiteindelijk allemaal om draait. Dat maakt me blij.

Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Maar dat doe ik niet.

LIEVER WIL IK JOUW VERHAAL HOREN

Op mijn facebookpagina deel ik niet enkel mijn werk.
Ik gun je een kijkje achter de schermen, stel je mijn vragen, geef ik handige tips en vraag ik ook jouw mening.
Dus ook daar kan je mij al beter leren kennen.

Volg me, dan blijf je altijd op de hoogte.