Een kant-en-klaar logo voor jouw zaak?

20 november 2020

Een kant-en-klaar logo voor jouw zaak?

Een Logo. Hét kenmerkend symbool als onverwoestbare basis van jouw merk, jouw bedrijf. Dit grafisch fundament moet je inzetten om op effectieve manier over je zaak te communiceren. De ontwikkeling van een logo op maat is een investering die zich terugbetaald. Maar soms heb je (als starter) niet de middelen om te kiezen voor een ontwerp custom-made. Wat doe je dan?

Herken je dit?

Je wilt een logo, maar je hebt maar een beperkt budget voorhanden. Het budget van een zelfstandige is soms krap. Keuzes maken is onderdeel van ondernemen. Soms is het dan ook niet mogelijk om te kiezen voor een volledig op maat ontwikkeld logo en bijpassende huisstijl. Dan is een kant-en-klaar logo iets voor jou!

Of moet het snel gaan?

Je moet echt een logo hebben, en wel nu. Er kan voor jou geen intensief ontwikkelproces aan vooraf gaan, want je hebt al een lanceringsdatum gecommuniceerd en het logo moet er dus snel zijn. Kortom; je wilt kunnen kiezen uit iets dat al bestaat.
Dan is een kant-en-klaar logo iets voor jou!

De één na beste oplossing.

Gelukkig besef je dat je niet je toevlucht moet nemen tot het in elkaar knutselen van je eigen logo in Word, of in powerpoint, of in een gratis online toepassing. Je bent je er van bewust dat goedkoop dan uiteindelijk duurkoop zal worden. Immers, je hebt geen 4 jaar gestudeerd om grafisch vormgever te worden. Jij hebt je eigen specialiteit.

Your logo doesn’t sell (directly). It identifies.

Hoe kan ik jou dan helpen?

Ik ontwikkel voor elk merk altijd meerdere concepten of diverse stijlen. Uiteindelijk kiest de klant er maar één logo uit. Er blijven dus veel ontwerpen ongebruikt over. Dit geeft jou de mogelijkheid om nu snel en voordelig een uniek logo te kiezen uit een ongebruikte collectie. Mijn persoonlijk archief. Het ontwerp dat jij kiest, personaliseer ik tot een uniek logo voor jou!

Waarom een kant-en-klaar logo?

Elke ondernemer heeft recht op een eigen identiteit én op de juiste bestanden hiervan. Amateurisme mag geen plaats hebben in jouw bedrijf. Nog eens alle voordelen op een rijtje:

Snel
Je kijkt, je kiest, je geeft je keuze door. En voor je het weet zit je logo al in je inbox. Zo snel kan het gaan!
Uniek
Je krijgt gegarandeerd een uniek logo dat niemand anders heeft. Gekozen ontwerpen worden meteen uit de bibliotheek gehaald.
Gemakkelijk
Er is geen inspiratie, brainstorm of fantasie nodig. De ontwerpen zijn er al. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen wat bij je past.
Voordelig
Voor slechts €150,00 ontvang jij je logo in de meest courante bestandsvormen:

•  Pdf voor print/druk
•  JPG voor Office en social media
•  PNG (met transparante achtergrond) voor web

De ontwerpen dragen mijn watermerk. Als jij een logo aankoopt haal ik er dat uiteraard af.

En later?

Het moment waarop je goed in de markt staat en de middelen hebt om je marketing te versterken kan je weer contact opnemen met mij. Dan ben je heel welkom bij mij voor een kick-offmeeting. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we bekijken waar je nood aan hebt. Indien nodig kunnen we een volledig nieuw logo maken voor je zaak, Eventueel kunnen we met kleine ingrepen je logo 100% op punt zetten, passend bij je visie. Maar het kan ook zomaar zijn dat je logo perfect kenmerkt wat jij je doelgroep beloofd. Dan hoeft daar niets aan te gebeuren.

Wat we wel kunnen doen is dan een huisstijl opbouwen rond je logo waarmee je flexibel en herkenbaar naar buiten kan komen. Want groeien, dat doet elke ondernemer op zijn eigen tempo.

In het ondernemerslandschap is niet opvallen hetzelfde als onzichtbaar zijn. Wil jij je ook graag onderscheiden van de rest? Contacteer me voor een gesprek en leer hoe ik jou kan helpen.

Boek je verkennend gesprek

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wil je me eerst even kort leren kennen?

Dat kan tijdens een verkennend gesprek. We maken een half uurtje vrij om elkaar te leren kennen.

Laden...

We gaan de eerste ontwerpen van je nieuwe logo bespreken.

Om samen mijn ontwerpen voor jouw logo te bekijken en te bespreken plannen we een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen. Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou hiervoor dus zeker een uur vrij.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...

We gaan samen jouw project overlopen

Dit doen we via een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen.

Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou dus zeker een half uur vrij hiervoor.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...