Zo ontstaat jouw logo

Een logo laten ontwerpen is als vertrekken op een avontuur

Spannend, nieuw en verrijkend. Het kan aanvoelen als een citytrip of als een wereldreis. Maar de bestemming is altijd dezelfde: de lancering van het symbool van jouw bedrijfsverhaal. Ik ben je gids onderweg. Het pad dat we volgen bestaat uit duidelijke fases, afspraken en deadlines. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Klaar voor vertrek?

In 6 stappen naar jouw logo:

1. Kick-offmeeting

Na jouw eerste telefoontje of mailtje plannen we een vrijblijvende opdrachtbespreking in op kantoor of online. Ik luister uitgebreid naar jouw wensen, denk met je mee en geef toelichting bij de werkwijze die helemaal past bij jouw specifieke traject. Reken op een boeiende en verrassende conversatie.

Lees hier meer over wat je kan verwachten bij een Kick-offmeeting.

2. Offerte

Op basis van de opdrachtbespreking, krijg je een gedetailleerde offerte, die we eventueel telefonisch doorlopen zodat er geen onduidelijkheden zijn.
Akkoord met de offerte? Super, dan zijn we klaar voor de volgende stap!

3. Ontwerp

Nu maak ik de eerste ontwerpen. Die stel ik jou persoonlijk voor 10 dagen na goedkeuring van de offerte. We nemen elk detail kritisch onder de loep. Van deze presentatie bezorg ik je een PDF voor jezelf en/of om aan medebeslissers te laten zien.

4. Aanpassingen

Ik verwerk jouw feedback om kleur, typografie en vorm ijzersterk neer te zetten.
Opnieuw bezorg ik je een PDF met de aanpassingen en mijn advies, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

5. Oplevering

Nadat jij het definitieve ontwerp goedgekeurd hebt, maak ik jouw pakket in orde.
Je krijgt van mij een online link waarmee je alle bestanden kunt downloaden. Hierbij ontvang je ook volgens afspraak eventuele lettertypes, en je eigen huisstijlgids.

6. Lancering

Hier heb je op gewacht; je bent de trotse eigenaar van het symbool van jouw bedrijfsverhaal.
En nu komt het leukste deel: jouw nieuwe logo de wereld insturen!
En uiteraard blijven we partners; ik ben er om mee te groeien in jouw visuele verhaal.

Design is a beautiful  journey of discovery.

Een kennismakingsgesprek? Natuurlijk.

Maak je afspraak voor een videocall van 30 minuten rechtstreeks in mijn agenda

Dat kost je niks. Makkelijker kan het niet.

Boek je verkennend gesprek

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wil je me eerst even kort leren kennen?

Dat kan tijdens een verkennend gesprek. We maken een half uurtje vrij om elkaar te leren kennen.

Laden...

We gaan de eerste ontwerpen van je nieuwe logo bespreken.

Om samen mijn ontwerpen voor jouw logo te bekijken en te bespreken plannen we een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen. Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou hiervoor dus zeker een uur vrij.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...

We gaan samen jouw project overlopen

Dit doen we via een Zoom-meeting zodat ik mijn scherm met je kan delen.

Kleine aanpassingen kan ik zo eventueel real time uitvoeren. Hou dus zeker een half uur vrij hiervoor.

Gelieve hiervoor minimaal één dag vantevoren een afspraak te maken.

Laden...