LOGO

DE BASIS VAN ELKE ONDERNEMING

Een nieuw merk of een facelift van je bestaande logo? Dat is werk voor een professional.

Ik zorg voor de unieke vormgeving van een opvallend én juist imago die de visie van je onderneming krachtig en doeltreffend uitstraalt.

EEN GOED LOGO IS GOUD WAARD

Niet zomaar elk logo is levensvatbaar en duurzaam. Er zijn veel factoren waarmee rekening gehouden dient te worden om een sterke marketing op te kunnen bouwen. Een logo kies je slechts gedeeltelijk gevoelsmatig, het gaat er vooral om dat je het logo past bij je doelgroep. De consument moet een goed gevoel krijgen bij het zien van het logo en zich hierin herkennen. Dat is doorslaggevend om een aankoop doen bij jou.

HERKENNING

Je moet zorgen dat potentiële klanten in één oogopslag kunnen zien wat jouw naam is. De regel hierbij is dan ook dat je vooral niet te veel details gebruikt. Dit leidt alleen maar af van de kern van de boodschap.

VERTROUWEN

Een goed, herkenbaar logo maakt een onuitwisbare indruk. Herkenning bouwt vertrouwen op. Het vertrouwen van je klant is het allerbelangrijkst voor een sterke marketingpositie.

PROFESSIONALITEIT

Het ontwikkelen van een logo is een intensief proces waarbij de authenticiteit van je onderneming kenmerkend vorm krijgt. Dat kan je niet even snel zelf maken. Jij hebt andere talenten.

EEN LOGO WAARMEE JE EEN ONUITWISBARE INDRUK MAAKT?

Neem contact met me op voor een gesprek waarin ik jou, je zaak, je visie en je plannen goed leer kennen. We overlopen samen de werkwijze en geen enkele vraag blijft onbeantwoord.

Sanne Eyckens
Logopedie
Turnhout

Massage Voor iedereen
Professionele massageopleidingen
Lokeren

Magnetische Marketing
Online marketing
Etikhove